Huisregels en voorwaarden

 

* Bij aanmelding voor workshops gaat u akkoord met de onderstaande algemene voorwaarden.

De Galactic Heart Centre is een erkend spiritueel centrum in Nederland. Het Kamer van Koophandel nummer is 09186202.

Aanmelding en betaling

- Bij contante betaling dient het bedrag geheel betaald te zijn voor aanvang van de workshop.
- Bij bank overschrijving dient het bedrag 24 uur voor de workshop op de volgende rekening te staan:

IBAN nummer: NL84 INGB 0005 2407 76 t.a.v. NAB Nieling te Arnhem, onder vermelding van de workshop

* Wees aub op tijd bij deelname aan één van de workshops en/of lezingen!
* Voel aub eerst goed of je echt deel wilt nemen aan een workshop/traininh voordat je je definitief aanmeld. Wanneer je je aanmeld en daarna weer afmeld wordt 50% van de workshopkosten in rekening gebracht.
* Bij afmelding 7 dagen voor tijd, of korter, wordt het hele workshopbedrag in rekening gebracht.
* Wanneer je je aan hebt gemeld en zonder afmelding niet komt opdagen wordt tevens het gehele workshopbedrag in rekening gebracht

Algemeen
 

*de Galactic Heart Centre gaat uit van ieders eigen kennis en wijsheid. Nanco draagt zijn visie uit vanuit zijn levenservaring, vanuit hoe hij dingen ervaart, maar zal iedereen altijd stimuleren om zijn/haar eigen weg te volgen, en te vertrouwen op je eigen unieke wijsheid. Tevens wordt alle kennis elke dag weer losgelaten, omdat alles evolueert en er elke dag weer anders uitziet. Volg altijd je eigen hart!

* Het centrum raadt aan om alleen deel te nemen aan Nanco´s workshops wanneer er voldoende emotionele stabiliteit is in uw leven. De energieën kunnen dermate hoog zijn dat het bij instabiliteit erg veel los kan maken bij deelnemers. Symptonen kunnen hierdoor tijdelijk verergeren, zodat de ware essentie aan het licht komt. Dit kan voor sommigen te heftig zijn. Nanco raadt geïnteresseerden met psychose-gevoeligheid af om deel te nemen aan zijn workshops. Het centrum is niet aansprakelijk voor eventuele emotionele en fysieke consequenties die voortkomen uit deelname. Wel staat het centrum altijd open voor begeleiding in persoonlijke processen.

* Het centrum heeft de intentie om op alle niveaus reflecterend te werk te gaan. Advies, suggesties en reflecties zijn van harte welkom!

* Het centrum werkt vanuit balans, ook op medisch gebied! De healers/readers/teachers zijn geen plaatsvervangers voor artsen en doktoren. Vanuit die balans werken reguliere en alternatieve geneeskunde samen. Mocht het bv. het geval zijn dat er diepgaande medische klachten zijn, wordt er ten aller tijden streng aangeraden een (huis)arts te bezoeken.

* Het centrum is niet aansprakelijk voor eventuele ongevallen tijdens de lezingen en workshops.

* Het centrum staat altijd open voor ideëen met betrekking tot geinspireerde samenwerking. Bij ideeën/suggesties kun je altijd mailen via ons contactformulier.

* Bij iedere workshop zijn koffie/thee en versnaperingen inbegrepen. Tijdens lezingen zijn koffie/thee exclusief. De kosten van thee/koffie zijn op deze avonden 50 cent.

* Wegens hygiënische redenen verzoeken wij u vriendelijk om bij aankomst in het centrum uw schoenen uit te trekken en bij de ingang neer te zetten.

* Als ascension-centrum is het de intentie om in onvoorwaardelijke en allesomvattende liefde met elkaar om te gaan. We zijn er om op alle niveaus harmonie en vreugde te scheppen. Wij verwachten dat deelnemers ook met deze intentie naar dit centrum komen.