Nieuwsbrief Galactic Heart Centre november 2011

17-11-2011

Lieve mensen,

Hoe gaat het?
Ik hoop dat iedereen een prachtige 11-11-11 sterrenpoort activatie heeft gehad. Ik heb gelezen dat er vele groepen wereldwijd zijn samengekomen om prachtige verankeringen te maken voor de Goddelijkheid op Aarde. Bij deze wil ik ieder vanuit mijn hart bedanken voor al de mooie stappen die we zetten om ons lichaam om te toveren tot een tempel van licht. We leven waarlijk in een schitterende tijd.

Ikzelf ben al 3 dagen in een bungalow in het bos om het programma van the Galactic Heart Centre t/m april duidelijk te krijgen en uit te werken. De 2012 energieën die al binnenkomen zijn fenomenaal en teder. Binnen een paar dagen zullen vele nieuwe teksten te zien zijn op de website.

Bij deze wil ik jullie een korte nieuwsbrief toesturen van the Galactic Heart Centre. Hierin wordt kort beschreven wat de laatste ontwikkelingen zijn op Aarde, rondom het centrum en hierin is er een overzicht van het komende workshop-programma.

The Galactic Heart Centre

Op 21 december 2012 staat de Aarde in volledige verbinding/resonantie met het Galactische Hart. Dit is een 9-dimensionaal bewustzijn waarin het plan voor de Nieuwe Aarde tot ons komt. Het is een zwart gat, en in het centrum hiervan manifesteert de Bron zich in en via de mensen. Het is de geboorte van de nieuwe mens, het Gouden Tijdperk bewustzijn. Omdat iedereen op Aarde een deelaspect draagt van het universele energiesysteem (Aarde, planeten, sterren), mogen wij steeds meer worden wie wij zijn. Onze harten en zielen zullen steeds meer de mogelijkheid krijgen om hier te ZIJN. Iedereen is hier gekomen met een specifieke/unieke kwaliteit om ervoor te zorgen dat Koninkrijk Gods ook hier op Aarde kan zijn. Zo boven, zo beneden, zo binnen, zo buiten. The Galactic Heart Centre is een micro-punt van het Galactische Hart dat zich manifesteert in de mens. Wij mogen het Galactische Hart worden. Het Galactische Hart in jou heeft de mogelijkheid om de volledige kloof tussen gevoel en mind te helen, en de mensheid hun volledige potentie te laten zijn. Het is een onsterfelijk, ongelimiteerd bewustzijn dat dagelijks steeds meer tot ons komt. Hierin wordt het grotere kosmische plan heel praktisch verbonden met de dagelijkse realiteit. The Galactic Heart Centre heeft de functie om het veld voor de Kosmische Mens neer te zetten. Gevoel en informatie worden hierin in balans gebracht, YIN en YANG, zodat je volledig geboorte kunt geven aan jouw essentie. Het is de komst van de Kosmische Vader in ieders moederschoot. Het zelfgenezende vermogen staat centraal.
Nanco Immanuël draagt deze menselijke codering tot het Galactische Hart, en kanaliseert deze multidimensionele werkelijkheid in talloze workshops, trainingen, lezingen en ascensie-activaties. Nanco's intentie is om in co-creatie samen te zijn, om een harmonieus geheel te scheppen, zodat ieder het kanaal kan zijn voor deze Nieuwe Aarde, waarin jij kunt zijn wie je bent en het ook toepast in je leven. Nanco werkt momenteel samen met talloze Nieuwe Aarde-mensen om een gezamenlijke basis neer te zetten, een oer-bestaansrecht voor de Bron in alle facetten van de mens. Stap voor stap mogen wij de Nieuwe Aarde steeds meer in onszelf begroeten. Wij zijn de Nieuwe Aarde!
 

Op dit moment worden alle workshops in Arnhem of Velp (Gelderland) gehouden. The Galactic Heart Centre en 2inspirit zijn bezig met de manifestatie van een gezamenlijk centrum. Dit hebben we even de tijd gegeven.
 
Na de 11:11:11: 33 dagen nestelen in Gods-drie-eenheid
 
Op de 11:11:11 sterrenpoort-dag is er enorm lichtveld ingedaald in de mens. Het getal 1 is een moeder-getal. De 11:11:11 betekent dat de eerste mensen de essentie van de moeder kunnen erkennen in hun mannelijke, vrouwelijke en goddelijke lijn. Van 18 november (morgen) t/m de winter-equinox van 21 december 2011 zitten we in een cyclus van 33 dagen van ultieme bezinning, omdat we in de kern van de chaos incarneren. Chaos is in de griekse mythologie het NIETS. Het niets is chaos omdat het niets zichzelf niet kende, zichzelf niet kon ervaren. Wij als mensen zijn hier nu mee bezig om stevig te gaan staan in het niets. Het niets kent ontelbare gradaties binnen onze menselijke ervaringswereld, en stap voor stap gaan we naar een centraal punt toe waarin je helemaal ok bent met het niets. Chaos is het niets, dat zichzelf niet kan voelen, en ervaren. Daarom is de mens chaotisch.
De komende 33 dagen zijn dagen van een gigantische groei. Het is een periode van inkeer. Dit komt o.a. door de stand van Saturnus met de Aarde. Het niets is zichzelf aan het leren kennen in jou, en jij kunt de komende 33 dagen een gigantische switch maken in de niets-ervaring. Helemaal ok zijn met het niets in jezelf. Je hoeft niets, je moet niks, maar alles mag. Het mag zoveel meer van binnenuit komen, als je daarvoor kiest. 33 is het getal van Christus, waarin de Heilige Geest van het Niets (het Al) verder mag gaan nestelen, om je basis neer te zetten voor het kosmische evolutiejaar 2012.
Ik wens iedereen heel veel succes en plezier met deze mooie weg naar binnen. De chaos mag zichzelf in de kern kennen. Gevoel en gedachten mogen veel meer met elkaar samenvloeien, zo helder als een kristal. Door de Saturnus-stand zijn er zoveel meer mogelijkheden om mensen die al tijden niet gezien hebt, opnieuw te ontmoeten. Saturnus draait jouw oude percepties om in liefde, waardoor oude rancunes, conflicten of misverstanden opgelost kunnen worden, en de zielengroepen meer ingangen krijgen om elkaar vanuit de goddelijke liefde te ontmoeten. Wanneer je het chaos punt ingaat, is er zoveel meer begrip, toleratie en mededogen. Het is een maand van prachtige mogelijkheden, samenlopend met de traditionele feestdagen.
 
Netwerk België
 
The Galactic Heart Centre besteedt naast het geven van ascensie-workshops, trainingen en lezingen ook alle tijd aan het laten functioneren van een netwerk. Ik (Nanco) vind het van essentieel belang dat de nieuwetijds-mensen elkaar ook werkelijk kunnen vinden. Één van de mooiste dingen in het leven vind ik het moment waarin mensen, zielenmaatjes, elkaar weten te vinden, om vanuit de verinnerlijking bewust te co-creëren. Die aanraking is meer waard dan wat dan ook. Momenteel ben ik met een groepje mensen bezig om een prachtig lichtnetwerk te manifesteren in België. Vanuit verschillende mensen heb ik vernomen dat het in België erg lastig is om elkaar te vinden. Vele mensen zijn niet bewust van de praktische mogelijkheden die er zijn. Dus belgen (vlamingen, walloniërs, limburgers :-)), en nederlanders, graag wil ik hier een mogelijkheid aandragen om contact te leggen. Als er initiatieven zijn voor co-creatie, kun je me altijd mailen.
In ieder geval wil ik vanuit mijn liefde meer bewustzijn brengen op het bestaan van Centrum de Levenspoort te Ronse. Dit is een geweldig pionierscentrum voor spiritualiteit, empowerment en ascensie. Rondom dit centrum zijn er talloze warme mensen die bezig zijn met het scheppen van mogelijkheden voor België, in samenvloeiing met de mogelijkheden binnen Nederland.
 
 
Winter-equinox activatie: The Pillar of Light-zielengroep
 
The Galactic Heart Centre richt zich vanuit het hart op het manifesteren van een netwerk van Pillars of Light. Mensen die de heelheid van de schepping werkelijk verkiezen te belichamen om vanuit deze liefdes-realiteit te leven en te co-creëren.
Op 21 december 2011, 1 jaar voor 21 december 2012, een krachtige workshop-bijeenkomst in Velp over de Pillar of Light zielengroep, die op deze dag heel sterk voelbaar zal zijn, en ook op krachtige wijze geactiveerd wordt in ons dagelijkse bestaan. Het is het begin van de winter equinox. Dit belooft een megaboost te geven aan ons ascensieproces. Bij deze wil ik je van harte uitnodigen om de Pillar of Light Group te bekrachtigen en dit kosmische lichtfeest mee te vieren.
Wij zijn één. Hopelijk tot dan.